SYSTEMA

Systema SpA er vores samarbejdspartner. Virksomheden blev etableret i 1989 og er blandt de ledende indenfor udvikling af produkter til opvarmning.
Systema er ISO 9001 certificeret og følger konstant teknologien og udviklingen. Systema Spa samarbejder med forskellige institutter for at forbedre kvaliteten og sikkerheden af produkterne.
Alle Systema’s produkter er udviklet til høj effektivitet med stor energibesparelse.
Produkter og komponenter er godkendt og certificeret i deres interne laboratorium, som er udstyret til at gennemføre test.

Infra Strålevarmepanel koncentrerer varmen mod gulvet. Det giver bedre indeklima, bedre komfort og mulighed for zoneopdeling af varmen.

Eolo Blueline Gas kalorifere fra Systema SpA, er en kalorifere med høj effektivitet. Kan anvendes til naturgas eller flaskegas som standard.

Eolo Blueline er ideel til opvarmning af industrilokaler, lagerlokaler og lignende. Kan også leveres som kondenserende  model(VIP) med virkningsgrad til 103%. 

INFRA Strålevarmepanel:

Strålevarmepanelet er opbygget med en BAF-brænder af typen Premix. Brænderen styres ud fra blæsertrykket. Brænderdelen består af rustfrit brænderrør, elektronisk tænding, ioniseringsflammekontrol, dobbelt sikret gasarmatur og luftvagt.

Strålevarmepanelerne kan leveres fra 28 kW til 45 kW.

Reflektoreskærmen har stor reflektionsevne, der retter strålevarmen mod det område der ønskes opvarmet. 

 

EOLO BLULINE og VIP Gaskalorifere med høj effekt. Kan leveres til naturgas og flaskegas. 
Den rustfri stålveksler garanterer høj effekt 103% (VIP).
EOLO BLULINE og VIP er CE certificeret til installationstype C.
EOLO BLULINE og VIP har lukket forbrændingskammer.

EOLO BLULINE Gas varmekalorifere

KING gas-radiatorer fra Systema er en gasradiator med lukket forbrænding.
Kan leveres med eller uden behov for eltilslutning.
Let og hurtig at installere, hvor det ønskes.
KING gas-radiatorer er stilfulde med det afrundede kabinet. Med de specielle og unikke udformninger garanteres stor komfort på kort tid, en bedre varmeeffekt med en bedre konvektion, der giver en bedre varme-fordeling.

Støbejerns gas-radiatorer fra 2 til 5,3 kW