Galleri

Vi tilbyder forskellige anlægsløsninger alt efter behov.
Beretta Power Plus  gaskedlerne er specielt udviklet til sammenbygning i kaskade fra 16kW – 2MW.
De anvendes til løsninger i boligkomplekser, erhvervsbygninger, sportshaller hoteller mm med stort varme -og varmtvandsbehov.
Varmeudgiften nedsættes med op til 80 procent ved overgang til nyt Beretta gasfyr. Læs den spændende historie.

Let at spare penge
Der var ingen fejl i det nye system – tværtimod. Moderne varmeanlæg er næsten dobbelt så energieffektive og kan køre i tomgang. Både private og virksomheder kan virkelig spare penge på meget kort tid, vurderer Peter Justesen, serviceleder ved Brøndum. Den nye gaskedel Beretta Power Plus hos firmaet opvarmer knap 4.000 kvadratmeter udstilling og kontor. Den tidligere kedel var rigelig stor og var beregnet til 10.000 kvadratmeter. Virkomheden er begejstret for den indbringende aha-oplevelse: – De har virkelig fået øjnene op for, at der er noget at hente her. Med de besparelser de har set, har investeringen betalt sig selv hjem efter blot tre år. Så de er allerede ved at se på en ny fyringsløsning til resten af deres lokaler.

Brøndum sparede 80 procent på virksomhedens varmeforbrug
Hos grossistvirksomheden fra Løgstrup, der sælger isenkram og brugskunst går man og smiler lidt skævt af, hvad man troede var en fejl i det helt nye gasfyr. – Efter der blev installeret den nye Beretta Power Plus gaskedel faldt  varmeforbruget i januar med 80 procent i forhold til året før. Godt nok havde det været en varmere januar end året før, men konklusionen var, at noget var galt. – De gik fra en udgift i januar året før på 30.000 kr. til 5.000. Så de ringede til installatøren, som de bad om at finde og rette fejlen. Kort tid efter ankom to serviceteknikere og en projektleder fra Brøndum i Viborg, som havde installeret gasfyret.

Sammenbygningning i kaskade 2MW
Previous slide
Next slide

Power Plus 50M

Installeret i Hedehusene

Power Box 1004

Installeret i Viborg

Installationen er 450kWh

Previous slide
Next slide

Power Plus 100M

Power Plus 100M med 160 Liters Varmtvandsbeholder.

Installeret i Næstved

 

Power Plus

100 kW

Installeret i Kastrup